Offerte Cocoon Start

Cocoon Start is de huurdersverzekering ontwikkeld voor appartementen met maximaal 2 slaapkamers en dit voor slechts €14,50 per maand voor je huuraansprakelijkheid en de verzekering van je inboedel.


Promo: Jonger dan 36 jaar? Geniet van 3 maanden korting* het eerste jaar!

 

Wens je een gepersonaliseerde offerte? vul het formulier hieronder in dan bezorgen wij jou zo snel mogelijk een uitgewerkt voorstel.

Naam *
Voornaam *
Geboortedatum *
E-mail *
Oefen je een beroep uit in de woning of het appartement ?*
Ja
Neen
Gaat het om een geklasseerd pand ?*
Ja
Neen
Type woning*
Woning
Appartement

Cocoon Start werd speciaal ontwikkeld voor huuders van een appartement.  Neem contact met ons op indien u een huurwoning wenst te verzekeren.

Hoeveel slaapkamers telt je appartement?*Vermeld hier het aantal slaapkamers, speelkamers en bureaus.
0
1
2
> 2

Wenst u een appartement te verzekeren met meer dan 2 slaapkamers dan is Cocoon Start niet de geschikte oplossing.  Neem even contact met ons op dan zorgen wij voor een passende oplossing.

Adres appartement (Straat + nummer) *
Postcode en gemeente *
Uit hoeveel personen bestaat jouw gezin? *
GDPR en gebruiksvoorwaarden *

Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring  en de gebruiksvoorwaarden en stem toe in de verwerking van mijn gegevens en ben akkoord met de gebruiksvoorwaarden. 

Belangrijk

 

De woningverzekering Cocoon Start (formule van het product Cocoon Flex) wordt afgesloten voor 1 jaar en stilzwijgend verlengd met opeenvolgende periodes van 1 jaar. Het verzekeringscontract is onderworpen aan het Belgisch recht. De Bijzondere en Algemene voorwaarden hebben voorrang op de commerciële brochures.

 

Bekijk hier:

 

 

Kennisname van deze documenten is verplicht vóór je het contract ondertekent.

 

 *3 maanden korting + 9 maanden betalend op 1ste jaarpremie van een nieuwe woningverzekering Cocoon Flex of Cocoon Start geldig voor jongeren tot en met 35 jaar. Dit tijdelijke aanbod is geldig met of zonder extra opties op voorwaarde dat DVV verzekeringen het risico aanvaardt.


De woningverzekering Cocoon Start is een formule van het product Cocoon Flex, een verzekeringsproduct van DVV, een merk- en handelsnaam van Belins NV, Karel Rogierplein 11, 1210 Brussel - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064, IBAN BE82 7995 5181 0568, BIC GKCCBEBB - een verzekeringsonderneming toegelaten onder nr. 0037.

Probleem met onze dienstverlening? Contacteer dan eerst de DVV klachtendienst, Karel Rogierplein 11 in 1210 Brussel of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Indien nodig kan je ook terecht bij de Ombudsman van de verzekeringen, de Meeûssquare 35 in 1000 Brussel (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).
 
DVV is een merk- en handelsnaam van Belins NV, Belgische verzekeringsonderneming toegelaten onder het nr. 0037 - RPR Brussel BTW BE 0405.764.064 – Karel Rogierplein 11 - 1210 Brussel